Takaiskuventtiilimäinen takaiskuventtiili

- 2021-04-02-

Takaiskuventtiilin peitelty takaiskuventtiili tuloksen jälkeen:


Äkillinen muutos veden virtauksen syyssä veden virtauksen poistoputkessa, äkillinen virtausnopeuden muutos liipaisuputkessa, momentin muutos syyn yksikköaikassa, väistämätön ective voima tuotantovaiheessa, painovoima liipaisuputkessa Yhtäkkiä äkillinen muutoksen muutos. Tällainen veden virtausnopeus summa paine voima oikea-aikaisesti summa sijainti metamorfinen ilmiö, nimi vesivasara (tai nimi vesivasara).


Vesivasaran, vesivasaran, vesivasaran, vesivasaran pumppaaminen, vesivasaran pumppaaminen (aiheuttaa esimerkiksi äkillisen sähkökatkon). Kahdessa edellisessä vesivasaran normaalikäytössä on olemassa riski, ettei tapaamisia tapahdu, ja turvallisuusongelma. Jälkimmäinen muodostava painovoima, suuri joukko ihmisiä edestakaisin ja vasaraonnettomuus.


Syy, tutkia vesivasaran summalaskenta vesivasaran tarkoitus:


(1) Vasaran suurin vesivasaran painovoima Tietä vastapäätä Japanilaistyylinen konerakenteen luominen Väliaikainen vandalismi;


(2) Vesivasaran vähimmäispaine voimalla lainkäyttövaltaan kuuluvalla lainkäyttöalueella.


â ‘¢ Ennaltaehkäisyjärjestelmä Käänteinen pyörimisasema Tuottava tuhoilmiö.


Vedenpoistolaitteen järjestelmässä pumpun ominaisuudet ovat välittömät. Vesivasarapumppu laittomat ja ajallisesti riippuvat, vesivasaran virtaus putkessa Väliaikainen vesivasara (tai ns. Vesivoimapumppu), vesivasara


1. Mizubori Kogyo


Vesipumpun häviön dynaamisen voiman, vesipumpun kaltaisen pyörimisnopeuden ja nopean laskeutumisen, veden virtauksen Izumi-putkistossa, inertiaalivirtauksen alkuperäistä suuntaa pitkin, mutta virtausnopeus on nopea, paineen pudotus, suora virtauksen pysäytys , eteenpäin virtaus ja virtausnopeus on nolla. Jonkin hetken vesivirta on positiivinen, vesivirta on normaalia (vesivirta virtaa Yusui-buchi Izuiken suuntaan) ja vesi virtaa.



2. Jarru


Virtausnopeus olemassa olevassa vesiputkessa on nolla, staattinen vesistö, staattinen vesi vesilammessa, vesivirta vesiputkessa ja vesivirta vesiputkessa. Toiminta, juoksupyörän kaltainen pyörimisnopeuden kiihtyvyys ja lasku, suora pyörimisnopeus nolla. Hetkeksi juoksupyörä on vastakkaiseen suuntaan, ja paine poistumispaikassa on korkea. Tämä on hetkellinen vesijarru.


3. 3. Vesiturbiini


Lisätään vierekkäisen käänteisen vesivirtauksen virtausnopeutta, lisätään vesivirtauksen virtausnopeutta, käännetään veden virtausnopeutta, käännetään pyörimisnopeutta ja samaan aikaan samaan aikaan. Tällainen juoksupyörä on suurin nopeus, joka voidaan saavuttaa tiettynä aikana, ja suurin nopeus, joka voidaan saavuttaa tiettynä aikana. Samanaikaisesti estovoiman kasvun kanssa käänteinen veden virtausnopeus kasvoi ja saapuvien enimmäismäärä saavutettiin. Juoksupyörän toiminta on pieni, käytön käänteinen pyörimisnopeus pienenee ja veden virtauksen vaikutus johtuu staattisesta vesivirtauksesta. Työtön kuva juoksupyörästä, vesiturbiinista, vesiturbiinista ja vesiturbiinista. Tämä on hetkellinen vesiturbiini.