Mitkä tekijät vaikuttavat aksiaalipuhaltimen ilmamäärään?

- 2021-04-02-

Aksiaalipuhallin, jossa on 180 asteen ilmanpoisto, lineaarinen tuloilma, suhteellisen yksinkertainen mekanismi, vakaa ja luotettava, pieni virrankulutus, nopea lämmöntuotto, monet asiakkaat valitsevat ensin tuotteen, jolla on lämmöntuotto, ja toivovat, että ilmamäärä on suuri ja lämmöntuotto on nopeaa. Joten mitkä tekijät vaikuttavat aksiaalipuhaltimen ilmamäärään?


Mitä suurempi on aksiaalipuhaltimen ilmamäärä, sitä suurempi on kylmän ilman lämmön imeytyminen ja sitä enemmän lämpöä voidaan poistaa, kun ilmavirta siirtyy, sitä selvempi lämmön haihtumisvaikutus, mutta sitä suurempi ilmamäärä, matalampi tuulenpaine, joten puhallusetäisyys on pienempi, se vaikuttaa myös lämmön haihtumisvaikutukseen. Tärkeimmät aksiaalipuhaltimeen vaikuttavat tekijät määräytyvät nopeuden, terien lukumäärän, virrankulutuksen, tuulen paineen, kallistuskulman, korkeuden ja halkaisijan mukaan.


Kun aksiaalivirtauspuhaltimen rakenne on kiinteä, nopeus muuttuu synkronisesti käyttöjännitteen muutoksen kanssa. Aksiaalisen virtauspuhaltimen nopeus voidaan mitata sisäisellä nopeussignaalilla tai ulkoisesti. Jos valitset, jos ilmamäärä on melkein sama, voit valita pienen nopeuden. Melua on vähän.